Surprise Me!

Grupi Djemte e Vlores - Ne shkembenjte e gurte qe puthen nga vala - Sofra e Kenges Labe

2017-04-08 61 5 18,252 YouTube

Marrës -Vasil Sera , Kthyes - Viron Laci, Hedhës - Sadik Hodaj , Iso - Grupi Djemte e Vlores, Teksti:----------- (Lexo tekstin më poshtë) Në shkëmbenjtë e gurtë Që puthen nga vala Më fletë një çupë Nimfa në përralla Vitet ti gëzojmë Të bëhesh sa çifte Moj Rugjinë e bukur Avazet çi shkrive Unë në varkë hipur Afrohem ngadalë Ku vallë të jetë rritur Bukuri e rrallë Vitet ti gëzojmë Të bëhesh sa çifte Moj Rugjinë e bukur Avazet çi shkrive Pulëbardhë e detit O moj trëndafile Çi kërkon levedhit Për inat të thellësive Vitet ti gëzojmë Të bëhesh sa çifte Moj Rugjinë e bukur Avazet çi shkrive Hipë të vozisim Brigjeve të Vlorës Jonit të shëtisim Ngjalë e Protonovës Vitet ti gëzojmë Të bëhesh sa çifte Moj Rugjinë e bukur Avazet çi shkrive Shih karaburunin Sup më sup Sazanin Mos vallë të pruri Sorkadhe Bristanit Vitet ti gëzojmë Të bëhesh sa çifte Moj Rugjinë e bukur Avazet çi shkrive Të të puth në gushë Në buzë dhe në faqe Vera del me rrushë O moj verë nate Vitet ti gëzojmë Të bëhesh sa çifte Moj Rugjinë e bukur Avazet çi shkrive

sinema sinema Listen Onlie Music