Surprise Me!

Lindita Kryeziu & Vjollca Selimi - Qaj Zemer - Polifonia 2016

2015-12-31 6 0 4,305 YouTube

Programi Festiv Viti Ri 2016 - RTV21 Kenge Popullore - Adaptoi dhe orkestroi : Naim Krasniqi Realizuar nga Polifonia & RTV21

sinema sinema Listen Onlie Music