Surprise Me!
Search Results For:

Gezuar 1998 Me Qumilin

Qumili - Zybaja "Adelina bon kanaca" Humor 2001

Publisher: OnAir Music https://www.facebook.com/OnAirMusic Nga projekti "Gezuar me Qumilin 2001" 'Gazuzi Dance'

2018-06-07 01:50 2,819 YouTube

Qumili - Zybaja dhe nusja

Nga projekti "Këngë e gaz për 8 mars" Viti 1998.

2014-07-14 12:01 78,584 YouTube

Qumili - Uka "50 euro fallc" Humor 2012

Publisher: OnAir Music https://www.facebook.com/OnAirMusic Nga projekti "Gezuar me Qumilin 2012"

2018-04-02 03:37 145,840 YouTube

Qumili - Uka "autobusi" Humor 2002

Publisher: OnAir Music https://www.facebook.com/OnAirMusic Nga projekti "Gezuar me Qumilin 2002"

2018-05-05 03:57 57,347 YouTube

Qumili - UKA - Baci n'qenef

Nga projekti "Për ju mërgimtarë" Viti 1994.

2014-06-25 03:08 45,113 YouTube

GEZUAR ME QUMILIN - SHAH MAT 1998

GEZUAR ME QUMILIN - SHAH MAT 1998...

2013-06-27 59:57 2,374 Dailymotion

GEZUAR ME QUMILIN - 1998 - BORGJLITE E SYLES 02

GEZUAR ME QUMILIN - 1998 - BORGJLITE E SYLES 02...

2012-05-13 52:29 1,565 Dailymotion

GEZUAR ME QUMILIN - 1998 - BORGJLITE E SYLES 01

GEZUAR ME QUMILIN - 1998 - BORGJLITE E SYLES 01...

2012-05-13 00:00 1,501 Dailymotion

Humor - Gëzuar me Qumilin 2011

Gjithçka që hecë me kohën.. DVD me kualietet të lartë Video Muzik DVD-CD pa reklamë Diskutime te ndryshme. vetem në www.Relaksohu.info...

2011-05-23 44:08 1,884 Dailymotion

GEZUAR ME QUMILIN

GEZUAR ME QUMILIN...

2013-06-25 42:03 3,437 Dailymotion
Listen Onlie Music