Surprise Me!
Search Results For:

Kenge Popullore

Mariola & Jurgen Kacani - Kolazh Me Kenge Dasme (Official Video HD)

Facebook: https://www.facebook.com/ArkivaShqip.

2018-07-13 09:12 1,185,143 YouTube

Polifonia 2018 Kenge Popullore

Produced by: Polifonia AV Fan Page https://www.facebook.com/PolifoniaAudioVideo/

2017-12-30 54:50 298,967 YouTube

Kenge Popullore 2 - 2018

Të gjitha muzikët qê jeni duke dëgjuar janë pa të drejtën e autorit pa përfitime personale. Ne jemi duke i publikuar vetëm për kënaqësinë e cdo Shqipëtari kudo ...

2018-02-05 10:01 53,140 YouTube

Kenge popullore jugu -Kolazh dasmash

Keto audio dhe video jane ne pronsi te plot me ligjin e prodhimit te mbrojturar nga ANGJEL PRO ALBNAIA ...

2016-06-07 17:49 229,678 YouTube

VELLEZRIT JANCA : Kenge popullore dasmash jugu

Keto audio dhe video jane ne pronsi te plot me ligjin e prodhimit te mbrojturar nga ANGJEL PRO ALBNAIA ...

2016-04-26 12:33 250,155 YouTube

GJovalin Shani-Shal Shosh e Mirdit-kenge popullore malsie

ovalin Shani-Shal Shosh e Mirdit-kenge popullore malsie...

2013-09-26 03:51 6,570 Dailymotion

MARATONA E KENGES POPULLORE 04

MARATONA E KENGES POPULLORE 04...

2011-09-22 41:41 831 Dailymotion

RATI-KENGE POPULLORE MESME 2017

RATI-KENGE POPULLORE MESME 2017...

2017-02-13 06:49 327 Dailymotion

Mixha Rame Humor Kendon Islam Hasi dhe disa Kenge popullore

WWW.SHQIPET.EU...

2011-06-13 30:11 2,821 Dailymotion

KENGE POPULLORE

KENGE POPULLORE...

2011-05-28 03:10 816 Dailymotion

Valle - TV Promo

Tregimi në dokumentarin ”Valle" lidhet me momentet jetësore të njeriut, të cilat përcjellen me muzikë dhe valle. Në shërbim moral të popullit dhe tra...

2012-08-13 20:28 448 Vimeo

Enada Hoxha - Simfonia e Jetës Edicioni 6-të

Qendra Kulturore “Horizontet e Reja” në bashkëpunim me Universitetin Epoka dhe KolegjetTurke organizuan më 1 Mars 2015 programin artistik “Simfonia e J...

2016-01-25 03:19 0 Vimeo

Pesevjetori Themelimit shoqates Gruda

SHOQATA KULTURORE-ARTISTIKE "GRUDA" SHËNOI 5-VJETORIN E THEMELIMIT Shoqata Kulturore-Aritistike "Gruda" shënoi të shtunën në restorantin "Belveder" në Rr...

2009-09-11 21:34 256 Vimeo

13 male me kembe

Teksti. Zaho Balili Kendon. Grupi i Hormoves Zaho Balili U lind ne tetor te vitit 1951 Rexhin te Kurveleshit. Ka mbaruar dy shkolla te mesme, ate te pergjithe...

2016-02-06 03:41 251 Vimeo

Atje kemi laberine

Teksti. Zaho Balili Kendon. Lot kurbeti Zaho Balili U lind ne tetor te vitit 1951 Rexhin te Kurveleshit. Ka mbaruar dy shkolla te mesme, ate te pergjitheshmen n...

2016-02-09 04:35 127 Vimeo