Surprise Me!
Search Results For:

Popullore 2

Kenge Popullore 2 - 2018

Të gjitha muzikët qê jeni duke dëgjuar janë pa të drejtën e autorit pa përfitime personale. Ne jemi duke i publikuar vetëm për kënaqësinë e cdo Shqipëtari kudo ...

2018-02-05 10:01 85,354 YouTube

Ilire Marevci Potpuri Popullore 2

Realizimi RTV Festina.

2014-10-01 06:47 10,852 YouTube

Këngë Popullore (2)

2013-05-04 38:34 3,027 YouTube

Dasma shqiptare - Endri & Alma - Valle popullore 2/Fenix/Production (Official Video hd)

Fenix Studio Tirane, Rr. Mine Peza. +355684040491 Sherbime profesionale me Kamera, Foto dhe DJ https://www.facebook.com/fenixtirane.

2016-09-27 06:01 102,503 YouTube

POTPURI POPULLORE 2 - '' SHOTE GALICA''

https://www.instagram.com/redmediaks/ https://www.facebook.com/RedMediaKS/ https://www.facebook.com/burim.krasni...

2018-11-03 08:14 6,012 YouTube

Grupi Popullore -Potpuri-Fat dhe Hare 2

...

2018-05-10 18:32 3 Dailymotion

Ilire Marevci Potpuri Popullore 2

Realizimi RTV Festina...

2015-08-28 06:47 2 Dailymotion

Albanian Tallava & Popullore Mix (Remix Shqip) HD VOL. 2 | Hitet Verore 2017

Albanian Tallava & Popullore Mix (Remix Shqip) HD VOL. 2 | Hitet Verore 2017...

2017-08-16 31:18 39 Dailymotion

POTPURI POPULLORE 2 - '' SHOTE GALICA''

https://www.instagram.com/redmediaks/https://www.facebook.com/RedMediaKS/https://www.facebook.com/burim.krasni...https://www.facebook.com/TabjaSposa.LK/https://...

2018-11-03 08:14 0 Dailymotion

Vazi Bajrami - Potpuri POPULLORE 2

https://www.instagram.com/redmediaks/https://www.facebook.com/RedMediaKS/https://www.facebook.com/burim.krasni...https://www.facebook.com/TabjaSposa.LK/https://...

2018-05-15 05:04 1 Dailymotion

13 male me kembe

Teksti. Zaho Balili Kendon. Grupi i Hormoves Zaho Balili U lind ne tetor te vitit 1951 Rexhin te Kurveleshit. Ka mbaruar dy shkolla te mesme, ate te pergjithe...

2016-02-06 03:41 264 Vimeo

Atje kemi laberine

Teksti. Zaho Balili Kendon. Lot kurbeti Zaho Balili U lind ne tetor te vitit 1951 Rexhin te Kurveleshit. Ka mbaruar dy shkolla te mesme, ate te pergjitheshmen n...

2016-02-09 04:35 140 Vimeo

Ah! i mjeri

Teksti. Zaho Balili Kendon. Lot kurbeti Zaho Balili U lind ne tetor te vitit 1951 Rexhin te Kurveleshit. Ka mbaruar dy shkolla te mesme, ate te pergjitheshmen n...

2016-02-09 01:37 92 Vimeo

Valle me kostume popullore(2)-NIKU & MIGI

...

2018-07-06 06:46 66 Vimeo

Balada e nenes

Teksti. Zaho Balili Kendon. Lot kurbeti Zaho Balili U lind ne tetor te vitit 1951 Rexhin te Kurveleshit. Ka mbaruar dy shkolla te mesme, ate te pergjitheshmen n...

2016-02-09 04:08 145 Vimeo
sinema sinema Listen Onlie Music