Surprise Me!
Search Results For:

Popullore 3

Kenge Popullore 3 - 2018

Të gjitha muzikët qê jeni duke dëgjuar janë pa të drejtën e autorit pa përfitime personale. Ne jemi duke i publikuar vetëm për kënaqësinë e cdo Shqipëtari kudo ...

2018-02-09 12:21 36,579 YouTube

Instrumentale - Valle popullore 3

Interpretojne ne instrumente: Xhavit Alickaj, violine Kujtim Shala, Kitare Kreshnik Alickaj, Kitare, Bass Emrush Demaj, Harmonike Orkestroi: Kreshnik Alickaj.

2013-03-01 02:57 10,496 YouTube

ARTIOLA TOSKA POPULLORE 3

MUZIK POPULLORE SHQIPTARE.

2017-12-26 04:54 4,436 YouTube

Gjirokastra Fest 2015 Këngë Popullore - 3

Gjirokastra Fest 12/05/2015 Korces.

2015-06-08 02:03 909 YouTube

Këngë folklorike dhe popullore 3

Pashk Sokoli, Pjetër Bisaku dhe grupi performojnë këngë popullore-folklorike të kënduara me datën 18\09\2018.

2018-10-17 10:46 131 YouTube

Kenget e Shekullit - Popullore Qytetare - Nata 3 - Fatmira Brecani - Kolazh me kenge Tropojane

Facebook: http://www.facebook.com/ArkivaShqip...

2015-08-04 08:36 241 Dailymotion

Kenget e Shekullit - Popullore Qytetare - Nata 3 - Sazet e Permetetit - Kolazh me kenge permetare

Facebook: http://www.facebook.com/ArkivaShqip...

2015-08-04 08:00 309 Dailymotion

Kenget e Shekullit - Popullore Qytetare - Nata 3 - Irini Qi - Kolazh sazet e permetit

Facebook: http://www.facebook.com/ArkivaShqip...

2015-08-04 06:24 24 Dailymotion

Kenget e Shekullit - Popullore Qytetare - Nata 3 - Roz - Ku po shkon me ato dini

Facebook: http://www.facebook.com/ArkivaShqip...

2015-08-04 03:48 12 Dailymotion

Elrodi - Hitet popullore 3

...

2015-08-04 03:15 36 Dailymotion

Pesevjetori Themelimit shoqates Gruda

SHOQATA KULTURORE-ARTISTIKE "GRUDA" SHËNOI 5-VJETORIN E THEMELIMIT Shoqata Kulturore-Aritistike "Gruda" shënoi të shtunën në restorantin "Belveder" në Rr...

2009-09-11 21:34 258 Vimeo

13 male me kembe

Teksti. Zaho Balili Kendon. Grupi i Hormoves Zaho Balili U lind ne tetor te vitit 1951 Rexhin te Kurveleshit. Ka mbaruar dy shkolla te mesme, ate te pergjithe...

2016-02-06 03:41 267 Vimeo

Atje kemi laberine

Teksti. Zaho Balili Kendon. Lot kurbeti Zaho Balili U lind ne tetor te vitit 1951 Rexhin te Kurveleshit. Ka mbaruar dy shkolla te mesme, ate te pergjitheshmen n...

2016-02-09 04:35 140 Vimeo

Dasma Madheshtore Shqiptaro Amerikane

Dasma Madheshtore Shqiptaro Amerikane an Adriatik Berdaku wedding docufilm www.ajvideo-foto.com Dasma Madheshtore Shqiptaro Amerikane an Adriatik Berdaku wedd...

2016-12-28 08:54 0 Vimeo

Ah! i mjeri

Teksti. Zaho Balili Kendon. Lot kurbeti Zaho Balili U lind ne tetor te vitit 1951 Rexhin te Kurveleshit. Ka mbaruar dy shkolla te mesme, ate te pergjitheshmen n...

2016-02-09 01:37 93 Vimeo
sinema sinema Listen Onlie Music