Surprise Me!
Search Results For:

Shka Dita

Çka Ka Shpija - Episodi 1 - Sezoni i IV-të 23.10.2017

Publisher: OnAir Media http://smarturl.it/OnAirMusic Çka Ka Shpija - Episodi 1 - Sezoni i IV-të 23.10.2017 Follow RTK: Facebook: http://smarturl.it/RTKfb WEB: ...

2017-10-23 32:55 893,069 YouTube

Çka Ka Shpija - Episodi 20 - Sezoni II - Episodi Festiv për Pavarësi

Çka Ka Shpija - Episodi 20 - Sezoni II - Episodi Festiv për Pavarësi i transmetuar ditën e Mërkurë me 17.02.2016 Rrjetet e ShqipTube: YouTube: ...

2016-02-17 50:39 2,538,946 YouTube

Çka Ka Shpija - Episodi Festiv 31.12.2016

Çka Ka Shpija - Episodi Festiv 2017 Publisher: OnAir Media http://smarturl.it/OnAirMusic Follow RTK: Facebook: http://smarturl.it/RTKfb WEB: ...

2016-12-31 08:46 1,707,727 YouTube

Çka Ka Shpija - Episoda Festive për Vitin e Ri 2016

Publisher: OnAir Media http://smarturl.it/OnAirMusic Follow RTK: Facebook: http://smarturl.it/RTKfb WEB: http://smarturl.it/RTKweb.

2016-11-21 23:18 697,116 YouTube

SHKA ''Kosova'' Fulda - Vallja e Hamez Jasharit

Dita E Flamurit ne Fulda 2014.

2014-12-08 07:41 728 YouTube

SHKA - DITA - SHTIME

SHKA - DITA - SHTIME - VALLE - FOLK SHOW - KUSHTUAR HEROIT LEGJENDAR HAMZE JASHARIT...

2010-11-27 05:20 615 Dailymotion

SHKA - DITA - SHTIME - VALLJA E ARBERESHEVE - FOLK SHOW

SHKA - DITA - SHTIME - VALLJA E ARBERESHEVE - FOLK SHOW...

2010-11-27 04:59 537 Dailymotion

SHKA - AGIMI - PROGRAMI I VITI TE RI 1989-1990_3

SHKA - AGIMI - PROGRAMI I VITI TE RI 1989-1990_3...

2011-06-20 04:56 720 Dailymotion

SHKA - PERPARIMI - POTPURI - DUETI - HAJRIJE - ISLAMI

SHKA - PERPARIMI - POTPURI - DUETI - HAJRIJE - ISLAMI...

2011-06-21 01:50 102 Dailymotion

SHKA - HUZRI TAHIRI - JEMI SHOQE JEMI VAJZA

SHKA - HUZRI TAHIRI - JEMI SHOQE JEMI VAJZA...

2011-06-21 02:48 258 Dailymotion

Valle - TV Promo

Tregimi në dokumentarin ”Valle" lidhet me momentet jetësore të njeriut, të cilat përcjellen me muzikë dhe valle. Në shërbim moral të popullit dhe tra...

2012-08-13 20:28 421 Vimeo